Take Your Life & Business To The Next Level

Din billet til mere frihed & flere penge som selvstændig

Forestil dig blot et øjeblik, at du sidder i en behagelig liggestol...

Ved siden af dig står der en pink drink med en paraply i. Du sidder med din bærbar på skødet, og arbejder med din passionI ørerne har du din yndlingsmusik, og dit arbejde bliver kun afbrudt af, at du kigger ud på det klare vand og den smukke bounty strand. Du mærker varmen på din krop, og du bliver fyldt op af fornyet energi. Du er så glad i hele kroppen, at det føles som om, at du er forelsket. Du har sommerfugle i maven. 

Imens du arbejder får du et “katjiiing” på din telefon – en kunde har netop købt dit produktKatjiiing” – endnu en kunde har købt dit produkt. Du smiler for dig selv, og tænker “det her er fandme livet”.

Jeg viser dig, hvordan det også kan blive muligt for dig på Take Your Business To The Next Level

Det her er for dig, der er klar til at:

 • Få flere kunder og tjene flere penge og løfte dig og din business til næste niveau. 
 • Handle på dine vildeste drømme og inderste ønsker samtidig med, at du arbejder i dybden med dig selv. 
 • Rydde ud i dine begrænsende overbevisninger og manifestere alt det, du drømmer om for fuld power. 

Du er IKKE alene

Dette onlineforløb er mere end blot en opgradering af din virksomhed. Det er en rejse, som du vil tage sammen med andre kvinder i et fællesskab, hvor i hepper på og støtter hinanden.

12 måneders spirituelt online business mentorforløb

9 kick ass life moduler

Uge 1: Tid til at gøre status - hvordan står det til?

Det er fuldstændig umuligt for dig at rykke dig, hvis du ikke gør status over, hvordan det står til i dit liv og i din virksomhed lige nu. Derfor starter vi med i uge 1 at gøre status over de vigtigeste områder i dit liv.

Uge 2: Mindset - vejen til alt, hvad du drømmer om

Mindset er alfa omega, når du gerne vil have mere succes. Måske du kender den her følelse af, at der er noget, der holder dig tilbage. Lad mig allerede nu afsløre, at det er dig. Det er dit mindset. I denne uge ser vi nærmere på, hvordan du får en mindset, der støtter dig.

Uge 3: Dit kropssprog

Du har nok hørt, at størstedelen af din kommunikation foregår via dit kropssprog. Derudover vil du blive overrasket over, hvor meget dit kropssprog faktisk også påvirker din indre verden. I denne uge vil vi top tune dit kropssprog og din fremtoning.

Uge 4: Oprydning og frigivelse af energi

Måske du kender følelsen af, at der er noget, der holder dig tilbage. Noget der tynger dig. Det kan være gamle relationer, din familie eller andet, der føles tungt. I uge 4 er det tid til at rydde op i alt det, der holder dig tilbage.

Uge 5: Selvværd & Selvtillid

Hvordan skal dine kunder tro på dig, hvis du ikke engang selv gør? Hvordan skal du få succes, hvis du faktisk ikke helt tror på dig selv. Vid at det er helt normalt, men vid også, at når du får top tunet dit selvværd og din selvtillid, så vil alt omkring dig begynde at afspejle det.

Uge 6: Energiarbejde - Det du fokuserer på, får du mere af

Alt er energi, og derfor er det også vigtigt at se nærmere på, hvad det er for en energi, du sender ud. I denne uge bliver du meget mere tydelig omkring, hvad det er, du sender ud, og hvad det er, du tiltrækker.

Uge 7: Bliv din egen guru

Kender du også til at søge svarene uden for dig selv. At du nogle gange kommer til at tro, at du skal finde svarene ved at kontakte clairvoyante, coaches eller lign. I denne uge vil jeg lære dig at finde svarene inde i dig selv.

Modul 8: Frygt og hvordan du handler på trods af frygt

Er der noget, der kan handlingslamme dig, så er det frygt. Derfor skal vi i denne uge se nærmere på, hvordan du handler på trods af frygt for, hvad andre mener. På trods af frygten for ikke at være god nok. Du vil blive supercharged i denne uge.

Uge 9: Opsamling og det vildeste ryk

I denne uge samler du op på de foregående 8 uger, så du er sikker på, at du er helt klar til at hoppe ud i business modulerne. Du vil nu på dette tidspunkt have lagt det fedeste fundament, og du vil nu være klar til at arbejde endnu mere i dybden med din business.

12 Business Moduler

Modul 1: Bliv helt skarp på din passion

Ved du helt præcis, hvad det er, du er passioneret omkring? Så når nogen spørger dig "hvad laver du?", så kan du svarer helt tydeligt? Hvis ikke, så bliver du meget mere specifik på lige netop din passion på dette modul.

Modul 2: Skab et autentisk brand

At have en autentisk brand er SINDSYGT vigtigt, når du gerne vil have succes med din virksomhed. Hvis dine kunder ikke kan mærke dig, så køber de ikke. På modul 2 arbejder vi på, at du kan blive helt skarp på, hvordan du gør dit brand autentisk.

Modul 3: Lær din målgruppe at kende

Du må ikke begå den fejl, som mange iværksættere gør - nemlig at prøve at hjælpe alle. Derfor er det simpelthen SÅ vigtigt, at du er helt skarp på din målgruppe, og hvem det er, du egentligt hjælper. Det finder vi ud af på modul 3.

Modul 4: Sammensæt værdifulde produkter

Det er ikke sjovt at have en virksomhed, hvis du ikke tjener nogle penge. Derfor hjælper vi dig selvfølgelig med at sammensætte de rette produkter. Vi kommer til at tale om både online produkter og live produkter, og hvordan du kan skalere begge dele.

Modul 5: Markedsføring - Lær hvordan du markedsfører

Vi ved godt, at en del af dig måske ikke bryder dig særlig meget om at sælge (måske hader du det endda), men hvis du ikke markedsfører dig selv og dine produkter, så sælger du intet. Lad os vise dig, hvordan du kan gøre det på en sjov måde. Vi introducerer dig for Nyhedsbreve, Blogging, Instagram, LinkedIn og Facebook.

Modul 6: Lav din egen WordPress hjemmeside.

Det er ingen hemmelighed, at det er vigtigt at have en god hjemmeside. Derfor viser vi dig, hvordan du opsætter din egen WordPress hjemmeside, så du ikke skal betale i dyre domme hver gang, at du gerne vil lave ændringer på din hjemmeside.

Modul 7: Mindset - Få et succesfuld mindset.

Vi kan ikke understrege, hvor vigtigt det er, at du har det rigtige mindset, når du gerne vil have fuld knald på din virksomhed. Kører din virksomhed ikke, som du ønsker, så er der kun en, der kan ændre det - og det er dig. Lad os hjælpe dig.

Modul 8: Produktivitet og Målsætning.

Hvis du virkelig gerne vil have mange kunder og tjene penge på det, som du elsker at lave, så er det super vigtigt, at du er produktiv og struktureret. Du kan ikke få succes, hvis du hele tiden overspringshandler. Derfor viser vi dig, hvordan du bliver mere struktureret og produktiv.

Modul 9: Sådan yder du exceptionel kundeservice

Kundeservice er langt vigtigere end mange tror. Dine kunder er dine ambassadører. En dårlig oplevelse for en kunde kan ødelægge din butik. Vi viser dig derfor, hvordan du giver exceptionel kundeservice.

Modul 10: Opsæt fantastisk nyhedsbrevsflow

Dit nyhedsbrev er din kommunikationskanal til dine kunder. Vi viser dig, hvordan du opsætter Mailchimp, tilføjer en freebie og opsætter en serie af mails, som dine potentielle kunder får ved tilmelding.

Modul 11: Software der letter din hverdag som Business Babe

Der er nok at tage sig til som Business Babe, og derfor viser vi dig, hvilke programmer der gør hele processen langt lettere.

Modul 12: Lav lækre billeder til din Business

Vi viser dig, hvordan du laver lækre billeder du kan bruge til din virksomhed. Både billeder til f.eks. Instagram, Facebook og din hjemmeside. Gode billeder er alfa omega for at få mere succes.

Modulerne bliver frigivet med to ugers mellemrum. 

Rækkefølgen af modulerne er nøje tilrettelagt efter, hvad vi ved virker.

2 Q & A Livekald hver måned med clairvoyante svar på dine udfordringer
&
Det fedeste fællesskab i den lukkede Facebookgruppe, så du aldrig er alene.

Få besked når tilmeldingen åbner

Din investering i dig og din virksomhed:
1.750,- + moms x 10 rater med en måneds mellemrum

Du forpligter dig til at betale det fulde beløb, uanset om du måtte vælge at stoppe undervejs og uanset årsag.

Du får adgang til:

 • Over 40 introduktions og how to videoer
 • 18 workbooks, der er lige til at printe ud
 • 25 inspirerende lydfiler
 • 2 livekald pr. måned af 1.5 times varighed
 • Video introduktion til Simplero
 • Video introduktion til Mailchimp
 • Liste over hjemmeside, hvor du finder de bedste WordPress temaer
 • Henvisninger til, hvor du køber de smukkeste billeder til din virksomhed (som dem du ser på hjemmesiden her)
 • 3 lydfiler om manifestation 
 • Et hav af bonusser fra nogle af Danmarks dygtigeste iværksættere
 • Det fedeste fællesskab i en lukket Facebookgruppe
 • Et hav af refleksionsopgaver

Dette er ikke blot en rejse for din virksomhed – det er lige så meget en personlig udviklingsrejse.

Feng Shui Din Business (værdi 2.950,-)

Online feng shui kursus til den nystartede, eller allerede igangværende iværksætter, der gerne vil tage sin forretning til nye højder og skabe succes ved at arbejde energetisk med sig selv og sin business.

Dette er for dig, der gerne vil arbejde med energien i dig og din business fra inderst til yderst

Så du skaber flow hele vejen rundt, og kan manifestere de resultater du indtil nu kun har turde drømme om.

Lige så snart du har købt, får du adgang til alt materialet, så du kan komme i gang med at feng shuie din business til nye højder.

Dette kursus er leveret af den helt igennem skønne Rebekkah Leve.

Sådan får du flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev (værdi 997,- + moms)

24 metoder, der får dit nyhedsbrev til at vokse

Dette er for dig, der vil skrive (og sælge!) til flere – yay!

Begynd med bare 1 metode og mærk tilmeldingerne komme med det samme.

Du kan fortsætte med resten af metoderne, en ad gangen, hver gang du har tid.

Når du udfører en ny metode, får du endnu flere tilmeldinger på dit nyhedsbrev.

Kurset er leveret og produceret af helt igennem fantastiske Maj Ølting

Boost Din Business På 21 Dage (værdi 2.495,- + moms)

21 dage til flere kunder, højere indtjening & mere succes

Gør som over 500 andre Business Babes!

Få flere kunder, få et skarpere brand, tjen flere penge og hav det sjovere med dette forløb.

Når du har gennemført dette onlineforløb vil du…

 • være helt skarp omkring, hvem du er, og hvad du tilbyder!
 • skrive salgstekster, der får dine kunder til at købe!
 • have langt mere balance i mellem arbejdsliv og privatliv.
 • mere overblik og struktur i din virksomhed!
 • have sat mål for den kommende fremtid.
 • have fået en masse fede nye ideer.
 • kunne se dig selv i et helt nyt lys.

Og meget meget mere. 

Dette onlineforløb er produceret og leveret af Miella Ravenscroft

Sælg mere med numerologiske titler og priser

Lær at bruge numerologi til at lave titler og priser, der tiltrækker kunder, og giver dem lyst til at købe

For dig der er gerne vil optimere dine titler og priser på dine produkter

E-bogen henvender sig til dig der er selvstændig eller på anden måde arbejder med titler og priser på produkter eller lignende. Du lærer at bruge numerologi til at skabe titler og priser, der vil tiltrække mere opmærksomhed og give dine kunder lyst til at købe. Ofte kan du forbedre en titel eller pris ved små ændringer, og i sidste ende kan det hæve dit salg gevaldigt.

E-bogens indhold:
Numerologi og priser
Numerologi og titler
Eksempler på gode priser og titler
Numerologisk vibrationsliste

 Denne bog er leveret og produceret af skønne numerolog Electra Frost

5 videotips der viser dig, hvordan du skal få succes med dine videoer

Til dig der er nybegynder inden for video, og som vil effektivt i gang

KURSET er for dig der:

✓ Der er nybegynder i mobilvideo
✓ Godt vil hurtigt i gang
✓ Godt vil tiltrække kunder til shoppen
✓ Ikke er vild med salget…
✓ Syntes det er svært at komme igang.
✓ Syntes det er svært at stå foran kameraet.
✓ Der aldrig har prøvet at lave video.
✓ Har lavet video før, men syntes det er svært

Materialet er leveret og produceret af Videokursus.com

Lav bedre Facebook-opslag og nå ud til flere

4 simple steps til større rækkevidde på Facebook
- uden at bruge en krone på annoncering

Målet for et vellykket opslag på Facebook er ikke nødvendigvis at blive et viralt hit.

Hvad der derimod er vigtigt, er at øge kvaliteten af alle dine opslag.

Hvis du hver gang tænker de 4 trin ind i dit opslag, kan du med enkle virkemidler blive langt bedre til at få dit budskab ud.

Efter at have læst denne e-bog skulle du gerne have fået ny viden og inspiration, så du selv kan gå videre med at poste Facebook-opslag – der rent faktisk virker.

Denne e-bog er produceret og leveret af Computerpeople.dk

Lær at manifestere dine drømme og ønsker (en step by step guide)

1.5 times optagelse af mit vildt populære online foredrag

Dette online foredrag er for dig, der gerne vil lære at manifestere dine drømme.

Det er for dig, der gerne vil have en step by step guide til, hvordan du manifesterer de ting, som du (virkelig) ønsker.

Lær at manifestere flere penge

1.5 times optagelse af mit vildt populære online foredrag

Dette online foredrag er for dig, der gerne vil lære at manifestere flere penge.

Det er for dig, der gerne vil have en step by step guide til, hvordan du får flere penge til at gøre det, du gerne vil.

E-bog: 10 fantastiske krystaller og ædelstene

Der støtter dig, løfter din energi og din udvikling

Siden tidernes morgen har vi på tværs af kulturer og verdensdele, brugt krystaller og ædelsten

Den del er ikke ny – faktisk er der intet nyt under solen.

For i dag bruger vi dem stadig til selvsamme formål, som for tusinder af år siden.

Til at tiltrække, manifestere, heale, og vinde i krig og i kærlighed.

Men en ting er sikkert …

Det er ikke magi.

Det er energi…

Den lækre e-bog er produceret og leveret af Anna Nordica

"Den vildeste rejse venter på dig forude"

Så altså…

… På Take Your Life & Business To The Next Level får du med det samme adgang til:

… Et hav af lækre bonusser fra nogle af Danmarks dygtigeste iværksættere

Herefter får du løbende adgang til…

… Over 49 introduktions og how to videoer

… 18 workbooks, der er lige til at printe ud

… 25 inspirerende lydfiler

… 2 livekald pr. måned med clairvoyante svar (jeg når dem jeg kan på 1.5 time)

… Gratis WordPress tema, som vi har testkørt igen og igen 

… Introduktion til Simplero, så du kan sælge et hav af dine produkter

… Introduktion til Mailchimp, så du kan komme i gang med at skrive de fedeste nyhedsbreve (og opsætte automatiske mails, som arbejder for dig)

… de fedeste lydfiler om manifestation 

… de fedeste fællesskab med likeminded kvinder i den lukkede Facebookgruppe

… Workbooks, lydfiler, videoer, tjeklister, guides, insighter viden om hvor du finder de smukkeste billeder og bedste WordPress temaer

Og meget meget mere…

Freja Lamhauge – www.boostdinhverdag.dk

“YASSS, jeg har allerede solgt mine 8 første onlineprodukter!!”

6 måneder på business bootcampen har rykket helt vildt for min virksomhed men også helt vildt for mig som person.

Alt materialet er vildt godt lavet, og der er både noget skrevet, videoer, lydfiler og alt muligt godt!

En anden ting, der også har gjort en kæmpe forskel er mødet med de andre kvindlige iværksættere, der bare er helt det samme sted i livet som en selv.

Så selvom nogen havde virksomheder der allerede køre godt og andre slet ikke kendte til deres passion endnu, så gjorde det ingen forskel for dynamikken i gruppen! Der var så meget kærlighed og støtte.

Inde i den lukkede facebook gruppe er både Miella og mark der hele tiden til at støtte og svare på spørgsmål, det giver bare sådan en ro, at have 6 måneder, fordi livet har vi jo kørende ved siden af, så det her med at kunne hoppe ind og ud når tiden er der, er simpelthen det rene guld.

Det her er for dig, der er klar på at arbejde med din passion, kigge dig selv i kortene, og turde være ærlig overfor dig selv.

Gør du det, og deltager du aktivt på forløbet, så rykker du dig virkelig meget.

På et halvt år, har jeg fået hjemmeside, blevet meget mere modig på de sociale medier, lavet mit første product, solgt de først 8 forløb, og blevet meget mere glad og stolt af min virksomhed.

Så det bliver bare en kæmpe anbefaling herfra!

Jeg overvejer så meget at snuppe 6 måneder igen!

Materialet og sparringen kan bruges igen og igen.

Karinna Toft – www.karinna.dk

På dette business forløb er der 12 moduler og jo mere jeg har kigget på dem, jo mere er det landet der er ikke et modul, som er vigtigere end de andre.

Det hele hænger så fint sammen i en rød tråd.

Over de første moduler bliver fundamentet i min business bygget op, så det er stabilt og jeg har noget og arbejde ud fra, så jeg senere kan gå ud og sælge alle mine ydelser.

Der er en meget klar rød tråd igennem hele forløbet.

Det modul vi arbejder på, det kan senere hen kædes sammen med de andre moduler.

F.eks. på modul 2 arbejder vi med vores  autentiske brand i form af farver, tone, smag osv. det kædes så fint sammen med modul 6, når vi skal sætte hjemmeside op.

Jeg vil klart anbefale “Take Your Business To The Next Level”, da du får så meget mere med dig, end det der er beskrevet.

Om du gerne vil være selvstændig og er ny i og starte business, eller du har været i gang i nogle år, så er forløbet et virkelig godt input til ny viden, udvikling af dit koncept samt steppe op til næste niveau.

Du kommer til og arbejde på din business – og du kommer til og arbejde med dig selv og dit indre mindset – Det kan gøre naller og pille i mindsettet men men men, det er det hele værd.

Rækker du ud, er du ikke alene om arbejdet, hele holdet står bag og hepper på dig og så er der fantastisk sparring fra Mark og Miella hele vejen igennem.

Miella og Mark vil altid kunne støtte og løfte dig til det næste niveau i din business.

“Vi er kun på dag 10 og allerede nu, vil jeg anbefale det her forløb til alle. Materialet er top notch efter min mening, og endnu bedre er jeres service. I er mega hurtige til at støtte, heppe, give råd, vejledning og finde endnu flere spændende tiltag og bonusser.”

“Jeg elsker simpelthen, hvordan vi bliver holdt i hånden igennem hele det her forløb. Hver evig eneste gang, jeg har haft følelsen af at være gået lidt i stå, der har i hanket op i mig.

Jeg er simpelthen så taknemmelig og lykkelig for, at jeg var med på det her forløb.

Tak for jer.”

“Inden jeg tilmeldte mig det her forløb, følte jeg mig simpelthen så alene med det hele. 

Det har været så gavnligt for mig at blive holdt i hånden over længere tid. 

Jeg har fået udrettet mere på dette forløb, end jeg har nået de sidste mange år. 

Det har været alle pengene værd!”

Hvis du fortsætter med at ignorere dine drømme og din passion

Vil du aldrig opleve, hvordan det er at være din egen chef og at kunne arbejde alle steder fra i verden. Du vil aldrig komme til at opleve, hvor fedt det er, at du kan styre din egen tid, tage på ferie, når det passer dig og være der for din familie, når de har brug for dig. 

Og lad os slet ikke tale om, at du vil vågne hver morgen for at stå op og gå på arbejde. Et arbejde hvor du ikke selv bestemmer, men hvor du skal lytte til din chef, der fortæller dig, hvad du skal gøre. En chef som du skal spørge om ferie og fridage. En chef der beslutter, hvad du skal arbejde med, og hvor meget du skal have i løn. 

Hvis du fortsætter med at ignorere dine drømme og din passion, så vil du fortryde, at du ikke tog springet. Du vil se dig tilbage og tænke “hvorfor gik jeg ikke i gang noget før?”. 

Du vil altid være begrænset i forhold til, hvor meget du kan tjene, og hvor meget frihed du kan få. 

Du vil aldrig opleve, hvor mega kodylt fedt det er, at være din egen chef, arbejde med det du elsker & tjene gode penge på det. 

And that sucks right?

Få besked når tilmeldingen åbner

Din investering i dig og din virksomhed:
1.750,- + moms x 10 rater med en måneds mellemrum

Du forpligter dig til at betale det fulde beløb, uanset om du måtte vælge at stoppe undervejs og uanset årsag.

Obs. Du får adgang til alle bonusserne og uge 1 allerede ved køb.

Herefter frigives modulerne med to ugers mellemrum.

"Lets Take Your Business To The Next Level" er IKKE et quick fix.

Hvis du vil have mere succes, så skal du være villig til at smøge ærmerne op.

Det vil til tider være udfordrende, og du må og skal være villig til at gøre noget andet, end du plejer.

Jeg vil vise dig, hvordan du gør – men kun du kan udføre arbejdet.

FAQ:

Q: Kan jeg få adgang til alle modulerne på én gang, så jeg kan komme i gang med det samme? A: Nej det kan du ikke. Vi ønsker, at du får så meget ud af det som muligt, og er en grund til, at modulerne kommer i den rækkefølge, som de gør. 

Q: Hvornår går betalingen i gang? A: Betalingen går i gang ved køb.

Q: Må jeg deltage i livekaldene efter månederne er gået? A: Ja! Du må deltage så længe, du har lyst. 

Q: Kører forløbet som hold A: Der er løbende start. Dvs. at du kan tilmelde dig og komme i gang med det samme. Du bliver dog inviteret til at være en del af den lukkede (helt fantastiske) Facebookgruppe, hvor alle de andre deltagere, der har investeret i forløbet også er. 

Q: Hvornår bliver modulerne frigivet A: Når du har betalt har du adgang til alle bonusserne + uge 1 med det samme. Herefter frigives modulerne med to ugers mellemrum. 

Q: Hvor hurtigt vil jeg se resultater, når jeg deltager på det her forløb? A: Det afhænger meget af, hvor meget du handler på de ting, som vi lærer dig. Nogle ser resultater og tjener flere penge allerede efter første uge – og for andre tager det lidt længere tid. Det afhænger af, hvor committed du er, og hvor mange kræfter du lægger i det. 

Q: Foregår alt online? A: Ja det gør det. 

Q: Hvor meget tid skal jeg bruge pr. dag? A: Det er helt individuelt, hvor meget tid, der skal bruges pr. modul. Det afhænger af dit ambitionsniveau, og hvor langt du er i din virksomhed.

Q: Hvem er Take Your Business To The Next Level henvendt til? A: Forløbet er til dig der er kvindelige iværksætter. Det er for dig, der lige er ved at gå igang eller dig, der har været i gang i et stykke tid, men trænger til et positivt skub bag i, så du kan få endnu flere kunder.

Q: Er der også spirituelle emner som f.eks. Manifestation på dette forløb? A: Det kan du tro. Forløbet er den fineste kombination af både spirituelle værktøjer og mere jordnære værktøjer. Begge dele er SUPER vigtige, og kan ikke stå alene.

Q: Jeg har været med på Miella tidligere Bootcamp eller Boost din Business på 21 dage – er det her det samme? A: Nej. Alt materialet er nyt, og dette 6 måneders forløb er markant mere dybdegående end de tidligere forløb.

Q: Kan jeg springe fra undervejs, hvis jeg ombestemmer mig? A: Det kan du godt, men dine penge returneres ikke. Når du først har betalt første rate, så forpligter du dig til at betale de resterende.

Q: Hvor meget er Miella og Mark til stede i Facebookgruppen? A: Vi er en del af Facebookgruppen, men svarer ikke aktivt på spørgsmål – dette sker på de månedlige livekald. 

Q: Hvad hvis jeg har tekniske udfordringer med onlineportalen?

A: Du er ALTID velkommen til at kontakte support på [email protected]

Q: Jeg har før tilmeldt mig onlineforløb, som jeg ikke fik gennemført – vil dette blive det samme? A: Altså – der er jo kun en, der kan udfører arbejdet, og det er dig. Vi vil gøre, hvad vi kan for at motivere dig, støtte dig og udfordre dig på en kærlig måde. Vi ønsker af hele vores hjerte, at du afslutter dette forløb med ordene “Dette er det bedste onlineforløb, jeg nogensinde har været på”. Men kun DU kan gøre det, der skal til.