Take Your Business To The Next Level

Take Your Business To The Next Level

Din billet til mere frihed & flere penge som selvstændig

 • Er du klar til for alvor at steppe op og tjene penge på din passion?
 • Vil du gerne starte virksomhed op eller have mere gang i den virksomhed, du allerede har?
 • Vil du gerne bestemme over din tid og samtidig hjælpe andre?
 • Er du også forvirret over, hvad du skal gøre for at få succes, og trænger du til et positivt kærligt “spark” bagi?  
 • Brænder du for at være din egen chef og have mere frihed til at leve det liv, du drømmer om?
 • Har du følelsen af, at du kan LANGT mere, end du viser nu?

Jeg viser dig hvordan.

Det at drive en virksomhed handler nemlig ikke blot om at have en fancy hjemmeside og de rette produkter (selvom det er en del af det). 

Det handler lige så meget om at kombinere den spirituelle del af dig med den mere jordnære – det feminine med det maskuline.

Når du formår at integrere begge dele i den måde, du skriver virksomhed på – så sker der MAGI. 

Det handler om at bringe DIG frem i dit brand og din markedføring. 

Det hjælper jeg dig med. 

“Som businesscoach er jeg vandt til at hjælpe lige præcis kvinder som dig. Jeg har drevet min egen business succesfuldt i over 6 år nu og har hjulpet hundredvis af kvinder som dig med at opnå lige præcis det, de drømmer om. Jeg ved lige præcis, hvad der skal til for, at det også kan lykkedes for dig, da jeg har gået hele vejen selv.”

Jeg er lige her for at hjælpe dig med at skabe præcis den business, du drømmer om

Jeg forestiller mig, at du allerede har forsøgt at gøre en masse – følge alle de kloges råd, men du sidder med følelsen af, at resultaterne ikke matcher alt den energi, du putter ind i det? Det kan være, at du allerede har oprettet dit første produkt, men der er ikke nogen (eller nok), der køber af dig?

Du vil SÅ gerne hjælpe andre mennesker med det, du kan, men du er samtidig bange for at være synlig. Hvad mon din familie, dine venner og dine tidligere kollegaer vil sige? Og er du overhovedet god nok til hjælpe andre, tænker du måske for dig selv (åh den tvivl).

Du kommer hurtigt til at sammenligne dig med andre, og forstår ikke hvad det er, du gør forkert. Det ser jo så let ud for alle andre. Du har svært ved at finde din “stemme”, og du tvivler på, om der overhovedet er nogen, der gider købe noget af dig.

Du har masser at byde på (du har sikkert taget et hav af uddannelser, kurser og lign.), men du frygter at fejle og stopper derfor dig selv igen og igen.

Du er bange for at være synlig, og lad os slet ikke nævne frygten for haters – frygten for, at der er nogen, der kommer med grimme kommentarer eller hænger dig ud. 

Jeg ved lige præcis, hvordan du har det, da jeg har hjulpet et hav af kvinder, der netop sidder med de samme udfordringer som dig.

Og – jeg har selv været der. 

Jeg husker tydeligt, hvordan jeg havde det dengang, da jeg selv startede op. Jeg havde virkelig mange gode ideer. Jeg var klar. Jeg var motiveret. Jeg havde SÅ meget at byde på. Jeg stod klar til at hjælpe mine kunder.

Men.

Jeg var i tvivl om, hvor jeg skulle gå i gang og lynhurtigt blev jeg skrup forvirret over alle de ting, som jeg skulle have styr på. Alle de forskellige ting, som jeg skulle gøre blot for at få min første kunde. 

Jeg anede ikke, hvor at jeg skulle gå i gang, og begyndte at tvivle på mig selv. 

Jeg besluttede mig dog for at finde vejen koste, hvad det ville. Jeg arbejdede VIRKELIG mange timer hver uge ved siden af studie og coachinguddannelsen. 

Jeg gjorde ALT selv, og inden jeg så mig om, begyndte kunderne at vælte ind, og lige i det øjeblik vidste jeg, at jeg havde fat i noget. 

Jeg havde fundet opskriften til at skabe en succesfuld virksomhed. 

Forestil dig blot et øjeblik, at du sidder i en behagelig liggestol...

Ved siden af dig står der en pink drink med en paraply i. Du sidder med din bærbar på skødet, og arbejder med din passionI ørerne har du din yndlingsmusik, og dit arbejde bliver kun afbrudt af, at du kigger ud på det klare vand og den smukke bounty strand. Du mærker varmen på din krop, og du bliver fyldt op af fornyet energi. Du er så glad i hele kroppen, at det føles som om, at du er forelsket. Du har sommerfugle i maven. 

Imens du arbejder får du et “katjiiing” på din telefon – en kunde har netop købt dit produktKatjiiing” – endnu en kunde har købt dit produkt. Du smiler for dig selv, og tænker “det her er fandme livet”.

Jeg viser dig, hvordan det også kan blive muligt for dig på Take Your Business To The Next Level

Det her er for dig, der er klar til at:

 • Få flere kunder og tjene flere penge og løfte dig og din business til næste niveau. 
 • Handle på dine vildeste drømme og inderste ønsker samtidig med, at du arbejder i dybden med dig selv. 
 • Rydde ud i dine begrænsende overbevisninger og manifestere alt det, du drømmer om for fuld power. 

Du er IKKE alene

Dette 6 måneders forløb er mere end blot en opgradering af din virksomhed. Det er en rejse, som du vil tage sammen med andre kvinder i et fællesskab, hvor vi hepper på og støtter hinanden.

Hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden. 

6 måneders online business mentorforløb, der løfter dig og din virksomhed til næste niveau

Modul 1: Bliv helt skarp på din passion

Ved du helt præcis, hvad det er, du er passioneret omkring? Så når nogen spørger dig "hvad laver du?", så kan du svarer helt tydeligt? Hvis ikke, så bliver du meget mere specifik på lige netop din passion på dette modul.

Modul 2: Skab et autentisk brand

At have en autentisk brand er SINDSYGT vigtigt, når du gerne vil have succes med din virksomhed. Hvis dine kunder ikke kan mærke dig, så køber de ikke. På modul 2 arbejder vi på, at du kan blive helt skarp på, hvordan du gør dit brand autentisk.

Modul 3: Lær din målgruppe at kende

Du må ikke begå den fejl, som mange iværksættere gør - nemlig at prøve at hjælpe alle. Derfor er det simpelthen SÅ vigtigt, at du er helt skarp på din målgruppe, og hvem det er, du egentligt hjælper. Det finder vi ud af på modul 3.

Modul 4: Sammensæt værdifulde produkter

Det er ikke sjovt at have en virksomhed, hvis du ikke tjener nogle penge. Derfor hjælper vi dig selvfølgelig med at sammensætte de rette produkter. Vi kommer til at tale om både online produkter og live produkter, og hvordan du kan skalere begge dele.

Modul 5: Markedsføring - Lær hvordan du markedsfører

Vi ved godt, at en del af dig måske ikke bryder dig særlig meget om at sælge (måske hader du det endda), men hvis du ikke markedsfører dig selv og dine produkter, så sælger du intet. Lad os vise dig, hvordan du kan gøre det på en sjov måde. Vi introducerer dig for Nyhedsbreve, Blogging, Instagram, LinkedIn og Facebook.

Modul 6: Lav din egen WordPress hjemmeside.

Det er ingen hemmelighed, at det er vigtigt at have en god hjemmeside. Derfor viser vi dig, hvordan du opsætter din egen WordPress hjemmeside, så du ikke skal betale i dyre domme hver gang, at du gerne vil lave ændringer på din hjemmeside.

Modul 7: Mindset - Få et succesfuld mindset.

Vi kan ikke understrege, hvor vigtigt det er, at du har det rigtige mindset, når du gerne vil have fuld knald på din virksomhed. Kører din virksomhed ikke, som du ønsker, så er der kun en, der kan ændre det - og det er dig. Lad os hjælpe dig.

Modul 8: Produktivitet og Målsætning.

Hvis du virkelig gerne vil have mange kunder og tjene penge på det, som du elsker at lave, så er det super vigtigt, at du er produktiv og struktureret. Du kan ikke få succes, hvis du hele tiden overspringshandler. Derfor viser vi dig, hvordan du bliver mere struktureret og produktiv.

Modul 9: Sådan yder du exceptionel kundeservice

Kundeservice er langt vigtigere end mange tror. Dine kunder er dine ambassadører. En dårlig oplevelse for en kunde kan ødelægge din butik. Vi viser dig derfor, hvordan du giver exceptionel kundeservice.

Modul 10: Opsæt fantastisk nyhedsbrevsflow

Dit nyhedsbrev er din kommunikationskanal til dine kunder. Vi viser dig, hvordan du opsætter Mailchimp, tilføjer en freebie og opsætter en serie af mails, som dine potentielle kunder får ved tilmelding.

Modul 11: Software der letter din hverdag som Business Babe

Der er nok at tage sig til som Business Babe, og derfor viser vi dig, hvilke programmer der gør hele processen langt lettere.

Modul 12: Lav lækre billeder til din Business

Vi viser dig, hvordan du laver lækre billeder du kan bruge til din virksomhed. Både billeder til f.eks. Instagram, Facebook og din hjemmeside. Gode billeder er alfa omega for at få mere succes.

Bonusmodul: Sådan kommer du i gang med Facebookannoncer, så du kan tjene meget mere uden at arbejde mere

Rækkefølgen af modulerne er nøje tilrettelagt efter, hvad jeg ved virker.

Det er som at bygge et hus. Fundamentet skal være på plads før, at du kan lave dine produkter, din hjemmeside, din markedsføring osv.

Har du ikke styr på de her ting, så vælter det hele. 

Og det ønsker du jo ikke vel?

Vi går i gang 1. maj 2018

Din investering i dig og din virksomhed:
14.975,- + moms

(Kan betales i 6 rater)

Dette er ikke bare en guru, der har fået en fiks idé...

Du får adgang til:

 • Over 40 introduktions og how to videoer
 • 9 workbooks, der er lige til at printe ud
 • 16 inspirerende lydfiler
 • 9 livekald af 1.5 time pr. gang 
 • Video introduktion til Simplero
 • Video introduktion til Mailchimp
 • Liste over hjemmeside, hvor du finder de bedste WordPress temaer
 • Henvisninger til, hvor du køber de smukkeste billeder til din virksomhed (som dem du ser på hjemmesiden her)
 • 3 lydfiler om manifestation 
 • Et hav af bonusser fra nogle af Danmarks dygtigeste iværksættere
 • 6 måneders online sparring i en lukket Facebookgruppe
 • Sparring fra både mig og min mand Mark, der er IT konsulent
 • Et hav af refleksionsopgaver
 • En accountabilitypartner/sparringspartner fra holdet

Ud over at arbejde med ovenstående moduler arbejder vi også på at integrere gode spirituelle vaner som f.eks. meditation og journaling.
Jeg viser dig, hvordan bruger din krop til at tage beslutninger, og hvordan du booster dit mindset, så det støtter dig på rejsen.

Dette er ikke blot en rejse for din virksomhed – det er lige så meget en personlig udviklingsrejse.

Feng Shui Din Business (værdi 2.950,-)

Online feng shui kursus til den nystartede, eller allerede igangværende iværksætter, der gerne vil tage sin forretning til nye højder og skabe succes ved at arbejde energetisk med sig selv og sin business.

Dette er for dig, der gerne vil arbejde med energien i dig og din business fra inderst til yderst

Så du skaber flow hele vejen rundt, og kan manifestere de resultater du indtil nu kun har turde drømme om.

Lige så snart du har købt, får du adgang til alt materialet, så du kan komme i gang med at feng shuie din business til nye højder.

Dette kursus er leveret af den helt igennem skønne Rebekkah Leve.

Sådan får du flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev (værdi 997,- + moms)

24 metoder, der får dit nyhedsbrev til at vokse

Dette er for dig, der vil skrive (og sælge!) til flere – yay!

Begynd med bare 1 metode og mærk tilmeldingerne komme med det samme.

Du kan fortsætte med resten af metoderne, en ad gangen, hver gang du har tid.

Når du udfører en ny metode, får du endnu flere tilmeldinger på dit nyhedsbrev.

Kurset er leveret og produceret af helt igennem fantastiske Maj Ølting

Boost Din Business På 21 Dage (værdi 2.495,- + moms)

21 dage til flere kunder, højere indtjening & mere succes

Gør som over 500 andre Business Babes!

Få flere kunder, få et skarpere brand, tjen flere penge og hav det sjovere med dette forløb.

Når du har gennemført dette onlineforløb vil du…

 • være helt skarp omkring, hvem du er, og hvad du tilbyder!
 • skrive salgstekster, der får dine kunder til at købe!
 • have langt mere balance i mellem arbejdsliv og privatliv.
 • mere overblik og struktur i din virksomhed!
 • have sat mål for den kommende fremtid.
 • have fået en masse fede nye ideer.
 • kunne se dig selv i et helt nyt lys.

Og meget meget mere. 

Dette onlineforløb er produceret og leveret af Miella Ravenscroft

Sælg mere med numerologiske titler og priser

Lær at bruge numerologi til at lave titler og priser, der tiltrækker kunder, og giver dem lyst til at købe

For dig der er gerne vil optimere dine titler og priser på dine produkter

E-bogen henvender sig til dig der er selvstændig eller på anden måde arbejder med titler og priser på produkter eller lignende. Du lærer at bruge numerologi til at skabe titler og priser, der vil tiltrække mere opmærksomhed og give dine kunder lyst til at købe. Ofte kan du forbedre en titel eller pris ved små ændringer, og i sidste ende kan det hæve dit salg gevaldigt.

E-bogens indhold:
Numerologi og priser
Numerologi og titler
Eksempler på gode priser og titler
Numerologisk vibrationsliste

 Denne bog er leveret og produceret af skønne numerolog Electra Frost

5 videotips der viser dig, hvordan du skal få succes med dine videoer

Til dig der er nybegynder inden for video, og som vil effektivt i gang

KURSET er for dig der:

✓ Der er nybegynder i mobilvideo
✓ Godt vil hurtigt i gang
✓ Godt vil tiltrække kunder til shoppen
✓ Ikke er vild med salget…
✓ Syntes det er svært at komme igang.
✓ Syntes det er svært at stå foran kameraet.
✓ Der aldrig har prøvet at lave video.
✓ Har lavet video før, men syntes det er svært

Materialet er leveret og produceret af Videokursus.com

Lav bedre Facebook-opslag og nå ud til flere

4 simple steps til større rækkevidde på Facebook
- uden at bruge en krone på annoncering

Målet for et vellykket opslag på Facebook er ikke nødvendigvis at blive et viralt hit.

Hvad der derimod er vigtigt, er at øge kvaliteten af alle dine opslag.

Hvis du hver gang tænker de 4 trin ind i dit opslag, kan du med enkle virkemidler blive langt bedre til at få dit budskab ud.

Efter at have læst denne e-bog skulle du gerne have fået ny viden og inspiration, så du selv kan gå videre med at poste Facebook-opslag – der rent faktisk virker.

Denne e-bog er produceret og leveret af Computerpeople.dk

Jeg ved godt, at det som solo-selvstændig kan være sårbart at skulle investere i sig selv og sin virksomhed, og derfor tilbyder jeg dig 100 % tilfredshed eller pengene igen helt op til forløbet slutter. Jeg giver dig en garanti for, at hvis du ikke har fået nogle resultater overhovedet i løbet af de 6 måneder, så får du alle dine penge igen – no questions asked. 

OBS: For at benytte dig at denne tilfredshedsgaranti, skal du deltage live på alle 9 livekald og stille spørgsmål på alle livekald. Du skal have lyttet til alle lydfiler, set alle videoer, udfyldt alle arbejdsark, udfyldt alle tjeklister og arbejdet i dybden med hvert eneste modul. Du skal have deltaget aktivt i Facebookgruppen hele forløbet igennem og have stillet spørgsmål til alle modulerne, når der er noget, du er i tvivl om. Du sender mig blot en kopi af dine 9 udfyldte workbooks og link til din hjemmeside, som du har lavet på baggrund af vores anbefalinger i modul 6.  

Hvordan kan jeg give dig denne garanti? Fordi jeg ved, at hvis du følger mine anvisninger og gennemføre alle modulerne og udføre øvelserne, så vil du se resultater.

Det er min garanti til dig. 

"6 måneders kick ass rejse venter på dig forude"

Så altså…

… På Take Your Business To The Next Level får du med det samme adgang til:

… Et hav af lækre bonusser fra nogle af Danmarks dygtigeste iværksættere

Herefter får du, når vi går i gang løbende adgang til…

… Over 40 introduktions og how to videoer

… 9 workbooks, der er lige til at printe ud

… 16 inspirerende lydfiler

… 9 livekald af 1.5 time pr. gang 

… Gratis virkelig godt WordPress tema, som vi har testkørt igen og igen 

… Introduktion til Simplero, så du kan sælge et hav af dine produkter

… Introduktion til Mailchimp, så du kan komme i gang med at skrive de fedeste nyhedsbreve (og opsætte automatiske mails, som arbejder for dig)

… de fedeste lydfiler om manifestation 

… 6 måneders online støtte og sparring i den lukkede Facebookgruppe

… 2 mentorer, der holder dig i hånden i alle 6 måneder

… Workbooks, lydfiler, videoer, tjeklister, guides, insighter viden om hvor du finder de smukkeste billeder og bedste WordPress temaer

Og meget meget mere…

Vi går i gang 1. maj 2018

Din investering i dig og din virksomhed:
14.975,- + moms

(Kan betales i 6 rater)

Freja Lamhauge – www.boostdinhverdag.dk

“YASSS, jeg har allerede solgt mine 8 første onlineprodukter!!”

6 måneder på business bootcampen har rykket helt vildt for min virksomhed men også helt vildt for mig som person.

Alt materialet er vildt godt lavet, og der er både noget skrevet, videoer, lydfiler og alt muligt godt!

En anden ting, der også har gjort en kæmpe forskel er mødet med de andre kvindlige iværksættere, der bare er helt det samme sted i livet som en selv.

Så selvom nogen havde virksomheder der allerede køre godt og andre slet ikke kendte til deres passion endnu, så gjorde det ingen forskel for dynamikken i gruppen! Der var så meget kærlighed og støtte.

Inde i den lukkede facebook gruppe er både Miella og mark der hele tiden til at støtte og svare på spørgsmål, det giver bare sådan en ro, at have 6 måneder, fordi livet har vi jo kørende ved siden af, så det her med at kunne hoppe ind og ud når tiden er der, er simpelthen det rene guld.

Det her er for dig, der er klar på at arbejde med din passion, kigge dig selv i kortene, og turde være ærlig overfor dig selv.

Gør du det, og deltager du aktivt på forløbet, så rykker du dig virkelig meget.

På et halvt år, har jeg fået hjemmeside, blevet meget mere modig på de sociale medier, lavet mit første product, solgt de først 8 forløb, og blevet meget mere glad og stolt af min virksomhed.

Så det bliver bare en kæmpe anbefaling herfra!

Jeg overvejer så meget at snuppe 6 måneder igen!

Materialet og sparringen kan bruges igen og igen.

Karinna Toft – www.karinna.dk

På dette business forløb er der 12 moduler og jo mere jeg har kigget på dem, jo mere er det landet der er ikke et modul, som er vigtigere end de andre.

Det hele hænger så fint sammen i en rød tråd.

Over de første moduler bliver fundamentet i min business bygget op, så det er stabilt og jeg har noget og arbejde ud fra, så jeg senere kan gå ud og sælge alle mine ydelser.

Der er en meget klar rød tråd igennem hele forløbet.

Det modul vi arbejder på, det kan senere hen kædes sammen med de andre moduler.

F.eks. på modul 2 arbejder vi med vores  autentiske brand i form af farver, tone, smag osv. det kædes så fint sammen med modul 6, når vi skal sætte hjemmeside op.

Jeg vil klart anbefale “Take Your Business To The Next Level”, da du får så meget mere med dig, end det der er beskrevet.

Om du gerne vil være selvstændig og er ny i og starte business, eller du har været i gang i nogle år, så er forløbet et virkelig godt input til ny viden, udvikling af dit koncept samt steppe op til næste niveau.

Du kommer til og arbejde på din business – og du kommer til og arbejde med dig selv og dit indre mindset – Det kan gøre naller og pille i mindsettet men men men, det er det hele værd.

Rækker du ud, er du ikke alene om arbejdet, hele holdet står bag og hepper på dig og så er der fantastisk sparring fra Mark og Miella hele vejen igennem.

Miella og Mark vil altid kunne støtte og løfte dig til det næste niveau i din business.

“Vi er kun på dag 10 og allerede nu, vil jeg anbefale det her forløb til alle. Materialet er top notch efter min mening, og endnu bedre er jeres service. I er mega hurtige til at støtte, heppe, give råd, vejledning og finde endnu flere spændende tiltag og bonusser.”

“Jeg elsker simpelthen, hvordan vi bliver holdt i hånden igennem hele det her forløb. Hver evig eneste gang, jeg har haft følelsen af at være gået lidt i stå, der har i hanket op i mig.

Jeg er simpelthen så taknemmelig og lykkelig for, at jeg var med på det her forløb.

Tak for jer.”

“Inden jeg tilmeldte mig det her forløb, følte jeg mig simpelthen så alene med det hele. 

Det har været så gavnligt for mig at blive holdt i hånden over længere tid. 

Jeg har fået udrettet mere på dette forløb, end jeg har nået de sidste mange år. 

Det har været alle pengene værd!”

Hvis du fortsætter med at ignorere dine drømme og din passion

Vil du aldrig opleve, hvordan det er at være din egen chef og at kunne arbejde alle steder fra i verden. Du vil aldrig komme til at opleve, hvor fedt det er, at du kan styre din egen tid, tage på ferie, når det passer dig og være der for din familie, når de har brug for dig. 

Og lad os slet ikke tale om, at du vil vågne hver morgen for at stå op og gå på arbejde. Et arbejde hvor du ikke selv bestemmer, men hvor du skal lytte til din chef, der fortæller dig, hvad du skal gøre. En chef som du skal spørge om ferie og fridage. En chef der beslutter, hvad du skal arbejde med, og hvor meget du skal have i løn. 

Hvis du fortsætter med at ignorere dine drømme og din passion, så vil du fortryde, at du ikke tog springet. Du vil se dig tilbage og tænke “hvorfor gik jeg ikke i gang noget før?”. 

Du vil altid være begrænset i forhold til, hvor meget du kan tjene, og hvor meget frihed du kan få. 

Du vil aldrig opleve, hvor mega kodylt fedt det er, at være din egen chef, arbejde med det du elsker & tjene gode penge på det. 

And that sucks right?

Vi går i gang 1. maj 2018

Din investering i dig og din virksomhed:
14.975,- + moms

(Kan betales i 6 rater)

Obs. Vær opmærksom på, at jeg kun har plads til 50 deltagere, og at alle de andre hold er blevet udsolgt. Så vent ikke for længe. Har du spørgsmål til forløbet, så kontakt mig her, så du kan få svar. 

28 af pladserne er allerede hapset

Et sneak peek indenfor

"Lets Take Your Business To The Next Level" er IKKE et quick fix.

Hvis du vil have mere succes, så skal du være villig til at smøge ærmerne op.

Det vil til tider være udfordrende, og du må og skal være villig til at gøre noget andet, end du plejer.

Jeg vil vise dig, hvordan du gør – men kun du kan udføre arbejdet.

FAQ:

Q: Kan jeg få adgang til alle modulerne på én gang, så jeg kan komme i gang med det samme? A: Nej det kan du ikke. Vi ønsker, at du får så meget ud af det som muligt, og derfor køres dette forløb som et samlet hold.

Q: Hvornår går betalingen i gang? A: Betalingen går i gang ved tilmelding.

Q: Jeg har ikke råd til det her forløb – er der noget i kan gøre for mig? A: Ja – vi kan tilbyde dig at betale i rater, så du kan betale forløbet over tid. Hvis du heller ikke har råd til det, så tror vi godt, at vi kan blive enige om, at du har brug for det her forløb mere end nogensinde. Flere af vores mest succesfulde deltagere var presset økonomisk, da de signede op (ligesom Miella selv var, da hun startede ud).  Så i stedet for at tænke – “jeg har ikke råd til det her – så prøv at tænk hvordan får jeg råd til det her?”.  Det kræver måske lidt kreativ tænkning, men hvor der er vilje er der vej – du kan måske sælge ud af nogle af dine ting, som du ikke bruger, låne penge af dine forældre, tage et par ekstra arbejdstimer eller lign.  Vælger du vores ratebetaling, så kan du komme med for så lidt som 2.496,- + moms pr. måned.

Q: Hvor hurtigt vil jeg se resultater, når jeg deltager på det her forløb? A: Det afhænger meget af, hvor meget du handler på de ting, som vi lærer dig. Nogle ser resultater og tjener flere penge allerede efter første uge – og for andre tager det lidt længere tid. Det afhænger af, hvor committed du er, og hvor mange kræfter du lægger i det. 

Q: Foregår alt online? A: Ja det gør det.

Q: Hvor meget tid skal jeg bruge pr. dag? A: Det er helt individuelt, hvor meget tid, der skal bruges pr. modul. Det afhænger af dit ambitionsniveau, og hvor langt du er i din virksomhed.

Q: Hvem er Take Your Business To The Next Level henvendt til? A: Forløbet er til dig der er kvindelige iværksætter. Det er for dig, der lige er ved at gå igang eller dig, der har været i gang i et stykke tid, men trænger til et positivt skub bag i, så du kan få endnu flere kunder.

Q: Er der også spirituelle emner som f.eks. Manifestation på dette forløb? A: Det kan du tro. Forløbet er den fineste kombination af både spirituelle værktøjer og mere jordnære værktøjer. Begge dele er SUPER vigtige, og kan ikke stå alene.

Q: Jeg har været med på Miella tidligere Bootcamp eller Boost din Business på 21 dage – er det her det samme? A: Nej. Alt materialet er nyt, og dette 6 måneders forløb er markant mere dybdegående end de tidligere forløb.

Q: Kan jeg springe fra undervejs, hvis jeg ombestemmer mig? A: Det kan du godt, men dine penge returneres ikke. Når du først har betalt første rate, så forpligter du dig til at betale de resterende.

Q: Hvor meget er Miella og Mark til stede i Facebookgruppen? A: Vi besvarer spørgsmål minimum en gang om ugen – ALLE spørgsmål vil blive besvaret. 

Q: Hvad hvis jeg får brug for ekstra meget hjælp undervejs i forløbet? A: Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål i Facebookgruppen. Får du dog lyst til at arbejde endnu mere i dybden med tingene, så kan både Mark og Miella bookes til 1:1 sessioner til en ekstra god pris, så længe du er på forløbet. 

Q: Jeg har før tilmeldt mig onlineforløb, som jeg ikke fik gennemført – vil dette blive det samme? A: Altså – der er jo kun en, der kan udfører arbejdet, og det er dig. Vi vil gøre, hvad vi kan for at motivere dig, støtte dig og udfordre dig på en kærlig måde. Vi ønsker af hele vores hjerte, at du afslutter dette forløb med ordene “Dette er det bedste onlineforløb, jeg nogensinde har været på”. 

Q: Hvad bliver dato og pris på hold 3? A: Dato for hold 3 er endnu ikke fastsat endnu – prisen for hold 3 bliver 22.500,- + moms

Spørgsmål?